Blogs

dooradmin

Lederen salons

Heylen Meubelen beschikt over een zeer ruim aanbod lederen salons. De meubelcentrale is reeds sinds jaar en dag gespecialiseerd in zitmeubels met een uitstekende kwaliteit. Heylen hecht veel belang aan de materialen waaruit tafels, stoelen, zitbanken, sofa’s en bedden zijn vervaardigd. Iedere dag kiest het opnieuw de meest duurzame producten voor haar klanten. Op zoek naar een lederen bankstel? Heylen is uw vriend!

Lederen salon: een uitstekend materiaal

Leder is een zeer duurzaam materiaal dat reeds sinds het ontstaan van de mens geapprecieerd wordt. Ook maakt het in verschillende kleuren en vormen zijn intrede in verschillende woonkamers of ander leefruimtes. Leder wordt vervaardigd uit de huid van dieren. Die huid wordt behandeld en geverfd. De meeste mensen verkiezen echte lederen zitmeubels en niet zomaar meubels die gemaakt zijn uit kunstleder. Echt leder gaat jarenlang mee.

Salons in leder: ontdek het brede gamma van Heylen Meubelen

Heylen Meubelen heeft voor u een zeer mooi aanbod lederen salons! Die zijn een voor een met veel zorg uitgekozen. U kan zowel bij ons terecht voor design lederen salons, als voor klassieke lederen modellen of minimalistische vormen.

Voor meer informatie over lederen salons, bent u altijd welkom in een van onze woonwinkels! Het lederen salon Luanda is eenvoudig, maar toch kleurrijk. Ideaal voor ieder gezin!

Leren bankstellen | hoekbanken en zitbanken

Bent u op zoek naar een nieuw leren bankstel? Dan kan u bij Meubelen Heylen een uitgebreid gamma leren zitbanken en leren hoekbanken vinden. Onze catalogus salons bevat zowel stoffen als lederen zitbanken, door aan de rechterkant te filteren op materiaalsoort kan u er echter voor zorgen enkel onze lederen zitbanken te zien.

 

Leren hoekbanken

We bieden u alvast enkele voorbeelden van onze leren zoekbanken ter inspiratie. Bekijk zeker ook de accessoires zoals wandbekleding en salontafels, deze producten vindt u ook terug in onze toonzalen!

  • Leren hoekbank Hunter
  • Leren hoeksalon Harold

Leren zitbanken

  • Leren zitbank met relax Laos
  • Lederen bankstel Hotel